Dick (D.) van den Bout

Raadslid LPV

Dick van den Bout

Waarom raadslid……van de LPV!

Eigenlijk was dat vier jaar geleden niet de bedoeling. Ik was min of meer bij toeval in contact gekomen en daar viel me één iets direct op. Dat was een open gesprek, meningen werden uitgewisseld, er werd naar elkaar geluisterd, er werd voortdurend gekeken wat het beste voor onze stad was en is. Dat sprak en spreekt mij nog steeds aan, ook nu na vier jaar raadslid van de LPV. We staan samen voor de stad, we investeren op de kansen en zijn eigenlijk best wat trots.

Trots….

Daar moet ik iets meer over zeggen. Vlissingen zat in een diep dal, grote tekorten, veel achterstand en weinig hoop op betere tijden. De afgelopen 8 jaar zijn bergen werk verzet om uit dat dal te geraken. En…..beetje bij beetje kun je dat zien. Prachtige wijken worden gebouwd, we investeren in nieuw onderwijs, nieuwe scholen, we werken aan een stad met Souburg en Ritthem waar je graag woont of vakantie viert.

En ik ben trots dat we ook als LPV, samen met vele anderen, aan die fraaie gemeente zichtbaar hebben kunnen bouwen. 

En verder……

We bouwen ook de komende jaren verder, in wijken, met geweldig  onderwijs, met jeugdwerk, zorg voor ouderen, meer ontmoeting, veilige buurten, met film en cultuur en podia die verrassen.

Dick van den Bout, LPV fractie 

Heeft U een vraag opmerking of een idee, laat het mij weten.