Eric Lokker

Secretaris bestuur LPV

Holger van Heek

Wie ben ik.

Mijn naam is Eric Lokker en ben 54 jaar ruim 20 jaar woonachtig in Vlissingen. Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige dochters en 3 kleinkinderen.

Als gedreven persoon heb ik mij aardig weten te vestigen in het mooie Vlissingen. Vlissingen waar veel toeristen elk jaar weer graag naar toe komen. En dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt wat wij allemaal voor moois te bieden hebben. Denk daarbij vooral aan de prachtige Boulevard. 

3 jaar geleden getroffen door 2 CVA’s (beroertes)  waardoor je een andere kijk op het leven maar ook op Vlissingen heb gekregen. Het is van belang dat onze stad bestuurd zal worden door onder andere de partij waar ik achter sta. Voor mij is de LPV de partij die de overheid en de burgers dicht bij elkaar brengen.  Daarom heb ik mij gevestigd als secretaris binnen het bestuur van de LPV.

Eric Lokker
Secretaris Lokale Partij Vlissingen

Heeft U een vraag opmerking of een idee, laat het mij weten.