Holger (H.) van Heek

Raadslid LPV

Holger van Heek

Wie ben ik.
Mijn naam is Holger van Heek en ik woon ruim 25 jaar in Vlissingen en werkt als internal auditor bij een grote expediteur buiten de regio. Daarvoor werkte ik in financiële functies in voornamelijk de scheepvaart. Ik ben getrouwd en vader van vijf kinderen.

Wat zou ik willen.
Ik wil mij graag inzetten voor de maatschappij door een bijdrage te leveren aan het openbaar bestuur. Ik vindt dat er teveel voorbeelden om ons heen zijn van situaties waarbij de politiek te ver van het publiek af is komen te staan. Openheid en transparantie zijn kernwoorden in mijn ambitie om daar wat aan te doen. De maatschappij en het (lokale) bestuur zijn immers van iedereen. Ik hoop dat mijn kennis van en ervaring in financiële onderwerpen hem hierbij goed van pas zullen komen.

Heeft U een vraag opmerking of een idee, laat het mij weten.