Jan Kleinepier

Penningmeester bestuur LPV

Holger van Heek

Wie ben ik.

Saskia Eggermont en ik zijn met ons twee in 1998 in Vlissingen komen wonen en hebben hier onze drie kinderen geboren zien worden en omdat ik van mening ben dat er een aantal zaken verbeterd konden worden ben ik lid geworden van de Lokale Partij Vlissingen. Want aan de zijlijn commentaar geven levert meestal niet het gewenste resultaat.

Omdat de LPV het meest aansluit bij mijn opvattingen en zich ook alleen bezighoudt met zaken in de gemeente Vlissingen vind ik nog steeds dat mijn mening hier het beste tot zijn recht kan komen.

De LPV is niet links of rechts maar wil gewoon het beste voor de gemeente Vlissingen.

Jan Kleinepier
Penningmeester Lokale Partij Vlissingen

Heeft U een vraag opmerking of een idee, laat het mij weten.